<script type="text/javascript"> nuffnang_bid = "47b0cc2252348bb13393d12c20c97e2d"; document.write( "<div id='nuffnang_lr'></div>" ); (function() { var nn = document.createElement('script'); nn.type = 'text/javascript'; nn.src = 'http://synad2.nuffnang.com.my/lr.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(nn, s.nextSibling); })(); </script>

Rahsia Tersirat Status Facebook dan Gambar di Laman Sosial

Kebenaran Maksud di Sebalik Kata-Kata dan Status di Facebook, Twitter dan Laman Sosial. Update Status Sedih dan Gambar Pengsan di Laman Sosial. Seringkali update status disertakan dengan gambar yang kurang sesuai dengan caption yang ditulis. Apakah rahsia tersirat pada Status yang di update serta Maksud sebenar Gambar yang diupload di laman sosial.

Rahsia Tersirat Status Facebook dan Gambar di Laman Sosial

Rahsia dan Maksud Tersirat Status dan Gambar di Laman Sosial

Pengguna laman sosial kini semakin gemar bersastera. Berkongsi emosi kepada umum dengan bermain kata-kata, status double meaning, berkias dengan ayat berlapis dan setiap status turut disertakan dengan gambar yang kurang jelas apa sebenarnya yang cuba disampaikan disebaliknya.

Update Status Sedih dan Gambar Pengsan di Laman Sosial

Status Sedih Ayat syahdu mendoakan kesihatan diri/ahli keluarga/saudara mara yang berada di Ward Hospital kerana serangan selsema atau gatal-gatal kulit. Selalunya disisipkan bersama Gambar diri/ahli keluarga/saudara mara yang di highlightkan Sighhnboard atau Logo Hospital seperti Gleneagles Medical Centre, Sunway Medical Centre atau Prince Court Hospital. Mungkin paling cikai sekalipun ialah Pantai Hospital Group.  Apakah Rahsia Tersirat Status Facebook dan Gambar untuk Edisi Update Status Sedih dan Gambar Pengsan di Laman Sosial ini.

Extra Update Edisi 1
Amat jarang Update Status dan Gambar seperti ini dijumpai di laman sosial sekiranya berada di ward GH atau Hospital Kerajaan. Ada kemungkinan rangkaian wifi kurang stabil di pusat rawatan kerajaan seperti ini.

Drama Kata penuh Emosi dan di laman sosial

Berhati-hati dengan kata, usah pula kata-kata itu memerangkap diri sendiri. Jika ada yang terasa tidak selesa mengenai Rahsia Tersirat Status Facebook dan Gambar di Laman Sosial ini, anggaplah ia hanya gurauan saya semata-mata.

Maafkan saya, kerana Entri ini tidak berniat untuk memerangkap anda. Ia sekadar seloka dan drama yang sering saya lihat di Laman Facebook Saya. Sekadar mencari Kebenaran maksud disebalik kata-kata di Facebook ini. Benar atau Tidak usah sesekali meanggap ia sesuatu yang serius.

Previous
Next Post »